Durf te coachen: Coachingsvaardigheden in de praktijk

Een 1-daagse coach de coach workshop én daarna 1 individueel coachingsgesprek binnen zes weken na de workshop. Voor deze training kan indvidueel of als team ingeschreven worden. We werken in kleine groepjes van 4 deelnemers.  

Durf jij?

Ben jij terughoudend in het begeleiden en coachen van je medewerkers. Vind je sommige onderwerpen lastig om te bespreken? Twijfel je tussen instrueren of ruimte geven? Weet je nog niet helemaal wat coachen betekent of hoe je dit in de praktijk toepast? Dan is deze training wellicht leerzaam en leuk voor jou.

Aanpak

Deze workshop is vooral pragmatisch van aard: omgaan met dagelijkse situaties waar coaching gevraagd wordt. Gestart wordt met het uitwisselen van coachingservaringen en leerwensen. Daarna wordt ingegaan op belemmeringen die je kunt ervaren bij het coachen en hoe hiermee om te gaan.

Na uitleg van coachingsstijlen en coachingsvoorwaarden, wordt geoefend met eigen praktijksituaties die van te voren zijn voorbereid. De afsluiting bestaat uit het maken van afspraken om het geleerde toe te passen, en met het maken van een afspraak bij de deelnemer, voor een coachingsgesprek met de trainer.

Programma

De volgende elementen zijn onderdeel van de workshop:

  • Kennismaken en leerdoelen uitwisselen. 
  • Coachingsstijlen
  • Coachings Feedback model
  • Transactionele Rollen in gesprekssituaties
  • Belemmeringen door eigen overtuigingen
  • Casus en oefeningen
  • Borgen in de praktijk

Praktische informatie

De kosten zijn €1000,= exc. BTW, inclusief drank, lunch en coachingsgesprek. De volgende datum moet nog bepaald worden.

Aanmelden

Meld je aan voor deze workshop via het onderstaande formulier. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om me even te bellen of mailen.

*
*