De beste en mooiste dingen in de wereld beleef je niet door ernaar te kijken of ze aan te raken.                            Je moet ze voelen met je hart.

Maryvonne Kurris

Ik ben een gedreven, energieke professional. Mijn werkervaring is breed en daarmee ben ik een gesprekspartner die zich snel kan inwerken en inleven in veel situaties en mensen. Ik heb commerciële en leidinggevende ervaring, coachings-, trainings- en advieservaring.
Mijn wijze van werken is persoonlijk, professioneel en informeel. 

Mijn gerichte werkervaring op het gebied van KURRIScoaching is ruim en divers: begeleider van teamsessies in profit en non-profit, coach en HR business partner van diverse teams, manager en leider van ontwikkeltrajecten, sparringpartner van senior management, coach en loopbaancoach van jonge talenten en van particulieren.

Daarnaast heb ik trainingen gegeven op het gebied van coachen en communicatie. 

Opleidingen

De volgende opleidingen die ik heb gevolgd, dragen bij aan mijn professionaliteit:

  • Leergang Coaching voor professionals,  bij School voor Coaching: coachingsvaardigheden
  • Basis-en vervolgopleidingen bij de levensschool ITIP: zingeving, authenticiteit en begeleidingsvaardigheden
  • MBTI Step 1 & 2 en Hay gecertificeerd: persoonlijkheidsinstrumenten kennis
  • Professionele HR opleiding bij De Baak: brede HR-kennis en vaardigheden
  • Universitair geschoold: strategische en analytische vaardigheden

Over Maryvonne

"Jij hebt de gave om er voor te zorgen dat anderen zich prettig voelen. Je komt altijd vrolijk en opgewekt binnen, je straalt dan ook energie uit en dat werkt gelijk door. Door jouw verbinding met het leven en de aarde ben je een compleet mens die krachtig in het leven staat. Je omarmt datgene wat er op jouw pad komt, en je gaat daar evenwichtig mee om." (Mirjam Arends, psycholoog, collega vrijwilligerswerk en vriendin)

Privé

In mijn privéleven ben ik ook actief en energiek. Ik houd van buitenactiviteiten met familie, vrienden, gezin & hond Cookie. Ik tennis heel graag en houd van strakke ballen. Ook sta ik graag voor anderen klaar en geniet ik van spontane etentjes en bezoekjes. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk en ben ik dol op lezen.

Download hier een uitgebreid CV