"Wat je het meeste verliest, wanneer je niet eerlijk bent, is de relatie met jezelf."

De achtergrond van KURRIScoaching

Maryvonne Kurris

KURRIScoaching is door mij, Maryvonne Kurris, opgericht in 2010. Voor mijn start met KURRIScoaching heb ik in de bancaire sector veel gewerkt binnen ontwikkeltrajecten en aan reorganisaties. Zowel in de rol van manager, als commercieel medewerker, adviseur en coach. Mijn drijfveer om mensen gelukkig en succesvol te zien, bracht mij telkens als vanzelf in de rol van verbinder. Respectvol, stevig, inspirerend en dienstbaar zoekend naar oplossingen. En ook confronterend, vasthoudend en intelligent.

Persoonlijke verdieping

Mijn persoonlijke verdieping heeft me in de afgelopen jaren in contact gebracht met inspirerende coaches en personen. In 2009 leidde dit tot helderheid over wat ik wil EN kan in mijn werk en in mijn leven. Hierna volgde de concrete stap van ontslag nemen. Om vervolgens vol vertrouwen en op eigen kracht te starten met KURRIScoaching.

Aandacht, acceptatie en authenticiteit

KURRIScoaching heeft een gerichte filosofie, van waaruit ik werk en leef. Ik vul een groot deel van de trajecten zelfstandig in. Waar het voor mijn klanten toevoegt, werken personen uit mijn netwerk mee. Hun bijdrage gebeurt dan vanuit de waarden van KURRIScoaching : aandacht, acceptatie en authenticiteit.

Het resultaat

De resultaten die ik met en bij klanten bereik, hangen natuurlijk af van de kwaliteit van het proces. In dat proces, stop ik een berg pit, energie en ervaring: Hoe lastig het ook is of lijkt, uiteindelijk komt de kern te voorschijn.

Geregistreerd als erkend coach: