Ga eens op de lat zitten, in plaats van haar steeds hoger te leggen.

Referenties

Referenties en verificatie van onderstaande reacties zijn op aanvraag mogelijk.

Margot van Kempen, voorzitter Ondernemingsraad ABN AMRO Functions:

Maryvonne heeft 'mijn' OR met sceptische individuen in anderhalve dag veranderd in een team waarin veel vertrouwen en onderling begrip is ontstaan. Een prachtige basis voor onze toekomstige samenwerking! Door haar rustige professionele uitleg, en haar oprechte belangstelling en aandacht voor mensen weet Maryvonne te boeien en te inspireren. Een aanrader voor als je op zoek bent naar een verdiepingsslag voor je team.

Leonie Colijn, HR Administrator:

Ik wil je nog graag bedanken voor de manier waarop je ons team hebt laten kennismaken met onze eigen en elkaars MBTI type.

Dat was heel leerzaam en interessant en toch ook een beetje spannend. Mijn complimenten over je heel respectvolle manier waarop je ons suggesties gaf of een uitnodiging om iets uitleggen of toe te lichten. Je hebt voor ons een gesprekssfeer gecreëerd waarin dat mogelijk was en dat vond ik erg fijn.

S. Winters, manager ontwikkelafdeling ATPS BV:

De balans tussen cognitie en emotie, gecombineerd met een doelgerichte benadering afgestemd op het individu en de organisatiecontext, maakt de werkwijze van KURRIScoaching doeltreffend met een persoonlijk karakter.

Maryvonne is goed in staat is de coachingsbehoefte van de organisatie te combineren met de coachingsvraag van de medewerker. De medewerker was bij haar in goede handen was, zonder dat daarbij concessies gedaan zouden worden op de organisatorische doelen. Erg sterk vond ik de wijze waarop ze de betrokkenheid en participatie van zowel de medewerker als de relevante betrokkenen (waaronder ikzelf) in de organisatie wist te activeren. Ook haar openheid viel op, waarbij er wel respect was voor de privacy van de medewerker.

Patty Zuidhoek, Manager team groot zakelijke kredietverlening Triodos Bank NV:

Maryvonne weet me in ieder gesprek weer te triggeren en nieuwe paden te betreden. Altijd vanuit een diepe betrokkenheid en met veel empathisch vermogen: soms met een opmerking die me een duw geeft, soms met een vraag die me erg over mijn aannames laat nadenken. Laatst door middel van een oefening om me fysiek in te leven in degene die mijn allergie opwekt, wat heb ik daar van staan te kijken. Ik durf te stellen dat ik bij iedere ontmoeting met Maryvonne weer wat nieuws aan mezelf toevoeg. Wat ik vooral knap vind, is dat ze me het gevoel geeft dat ik dat zelf realiseer en dat zij daar nauwelijks een aandeel in heeft, noch haar veel energie kost. Het tegendeel is waarschijnlijk waar, want zo’n gemakkelijke ben ik niet!

Senior Manager, ABN AMRO Bank:

Ik kwam bij jou, omdat ik je eerder heb zien werken en ik je vertrouw. Ik zocht een strategisch sparring partner en vond een betrokken professional die me transformerende, non-conformistische opdrachten liet doen. Het heeft me verbaasd tot welke inzichten en beweging me dit heeft gebracht. Niet alleen ik, ook mijn team en gezin, zijn je dankbaar. Ik ben een prettiger mens geworden, en de resultaten op mijn werk zijn zichtbaar nog beter dan voorheen.  

Henk Leenman, directeur-eigenaar Aannemingsbedrijf Leenman BV:

Ons familiebedrijf  bestaat al meer dan 45 jaar en gaat toe naar de derde generatie. Maryvonne heeft ons begeleid, in verband met deze bedrijfsopvolging van vader naar 2 zoons. Zij voerde met elk van ons, duidelijke en prettige afzonderlijke gesprekken. Daarna heeft ze in een tweetal teambijeenkomsten, zichtbaar weten te maken, wie wij als mens zijn, en hoe wij persoonlijk met het bedrijf en met elkaar verbonden zijn. Met deze basis is ons duidelijker geworden, hoe wij verder moeten gaan.

IT-team Medrad Europe BV, Bayer Medical:

Je confronteerde ons op een plezierige, niet bedreigende manier en hield ons een glasheldere spiegel voor. Wat er gebeurde in de teamsessies was op de werkvloer gelijk toepasbaar. Met het resultaat dat we meer begrip voor elkaar hebben gekregen en gemakkelijker met elkaar communiceren.

Deelnemer training 'Samenwerken':

Er is een wereld voor mij open gegaan. En het begint toch echt bij mijzelf.

Accountmanager, Triodos Bank NV:

Ik heb jouw coaching ervaren als empatisch en constructief-kritisch. Je bent breed georiënteerd; zowel voor filosofische levensvragen als voor praktische tips kan ik bij je terecht. Ook ben je oprecht geïnteresseerd in je cliënten: je toont warme belangstelling voor hun wel en wee.

Deelnemer, training 'Durf te coachen':

De combinatie van praktische theorie en oefeningen gericht op een realistische werksituatie maken dat de materie "blijft hangen". De individuele begeleiding helpt bij het inzetten van het geleerde, daar waar het ook nodig is, nl. in mijn eigen team.

Deelnemer, training 'Open communiceren':

De combinatie van rust, kennis en nooit ophoudend inzet, maakte deze training heel waardevol. Het is mij duidelijk geworden wat de kracht van vragenstellen en luisteren is. En waar mijn ongeduld en vooroordelen een open gesprek in de weg stonden. Waarom wel open communiceren? Voor mij is het voortaan de enige weg naar succes. Lastig (old habits are hard to break), maar wel vervullend. En het werkt gewoon beter.

Saskia Engbers, Projectmanager:

Je wordt nooit afgerekend op wat je zegt, daardoor ontstaat een totale vrijheid in onze (coach)relatie. Je kunt altijd jezelf zijn. Daarbij geef je het nodige tegengas, denkt positief mee en bent altijd eerlijk.

Klanten

KURRIScoaching werkt of heeft gewerkt voor:

 

 

AAHG

ABN AMRO

AFP

Altrecht

ATPS

Auren

Auris

Bayer Medical

BioForte

BSO De Bosplaats

Change Kitchen

De Alliantie

Diverse particuliere klanten

Friesland Campina

Gemeente Heerde

Harman Kardon

InHolland Hogeschool

Leenman B.V.

Medrad BV

Mondea

NS

One Consultancy Group

Openbare Scholengemeenschap De Amersfoortse Berg

OPP Nederland

Pepsico

Pre-Motion

Rabobank Nederland

St Antonius Ziekenhuis

Stater

Stichting AAP

Stichting in Arcadië

Triodos Bank

UMC

Van Doorne Advocaten

VSNU

VSO

VVAA